Met regelmaat organiseert Hatseklas activiteiten gerelateerd aan het onderwijs. Je kan je nu aanmelden voor de volgende programma’s:

 • Zin in lesgeven 15, 16 en 17 februari 2023
 • Herintredersprogramma (is van start gegaan, maar instroom of facultatief deelnemen is mogelijk)

Hieronder vind je een uitgebreidere uitleg van de programma’s en de mogelijkheid om je per programma aan te melden.

Oriëntatieprogramma Zin in lesgeven 15, 16 en 17 februari 2023

Een oriëntatieprogramma voor iedereen die graag het onderwijs in wil, waarbij je in drie dagen antwoord krijgt op de vragen: past voor de klas staan bij mij? En heb ik het in mij? Het programma laat potentiële leraren, carrièreswitchers en hybride professionals kennismaken met de ins en outs van het docentschap. Op deze manier kunnen zij erachter komen of dit mooie beroep bij hen past.

Lees hier meer informatie over het oriëntatieprogramma.
  Herintredersprogramma 13 september 2022

  Door deelname aan het herintredersprogramma voel je je als herintreder vakinhoudelijk en pedagogisch toegerust en vol vertrouwen om voor de klas te staan. Het programma bestaat uit bijeenkomsten op het gebied van pedagogiek, taal, rekenen, wereldoriëntatie, kunstvakken en ICT. Ook ga je door middel van intervisiebijeenkomsten ervaringen delen en reflecteren met collega’s. De bijeenkomsten zijn op dinsdag van 16:00 tot 19.30 uur om de drie weken.

  Het herintredersprogramma is gestart op 13 september. Instroom is mogelijk. Wanneer je een specifieke interesse hebt in één van de genoemde vakken, dan is het mogelijk facultatief deel te nemen aan een bijeenkomst.
   Wil je meer weten? Ga in gesprek met onze instroommakelaar

   Graag ga ik (telefonisch) met je in gesprek om een geschikte opleidingsroute te vinden en te sparren over jouw wensen en ideeën!

   Maak een afspraak