Met regelmaat organiseert Hatseklas activiteiten gerelateerd aan het onderwijs. Je kan je nu aanmelden voor de volgende programma’s:

 • Informatieavond: Van leidinggevende naar basisschooldirecteur
 • Driedaagse oriëntatieprogramma Zin in Lesgeven (Vol)

Hieronder vind je een uitgebreidere uitleg van de programma’s en de mogelijkheid om je per programma aan te melden.

Informatieavond: Van leidinggevende naar basisschooldirecteur

Het primaire onderwijs is continu op zoek naar leidinggevende talenten die met hun vaardigheden en kennis stevig en dynamisch leiderschap kunnen bieden aan een basisschool. Ben jij de persoon die momenteel een team en/of afdeling aanstuurt en toe is aan een nieuwe uitdaging als schoolleider? Dan biedt onze informatieavond ‘van leidinggevende naar basisschooldirecteur’ een mooie basis voor jouw oriëntatietraject! De informatieavond is digitaal op woensdag 14 juni 2023 van 20:00 tot 21:00 uur.

Lees hier meer over de informatieavond. 
  Oriëntatieprogramma ‘Zin in lesgeven’ op 26, 27 en 28 juni 2023 in regio Zwolle (Vol)

  Let op: het programma op 26, 27 en 28 juni is vol. Na de zomervakantie zullen er weer nieuwe ‘Zin in lesgeven’-programma’s georganiseerd worden. Houd daarvoor de agenda op deze website in de gaten of laat in onderstaand formulier jouw gegevens achter. 

  Wil jij onderzoeken of jij past in de rol van leraar? Volg dan het oriëntatieprogramma van Hatseklas op 26, 27 en 28 juni 2023 in de omgeving van Zwolle. Tijdens deze driedaagse training onderzoek jij geheel vrijblijvend op een laagdrempelige en praktische manier of het voor de klas staan bij jou past.

  Lees hier meer over het driedaagse oriëntatieprogramma. 
   Wil je meer weten? Ga in gesprek met onze instroommakelaars

   Graag gaan we (telefonisch) met je in gesprek om een geschikte opleidingsroute te vinden en te sparren over jouw wensen en ideeën!

   Maak een afspraak