Met regelmaat organiseert Hatseklas activiteiten gerelateerd aan het onderwijs. Je kan je nu aanmelden voor de volgende programma’s:

 • Online carrièreswitch-informatieavond
 • Driedaagse oriëntatieprogramma Zin in Lesgeven
 • Training: herintreder in het basisonderwijs

Hieronder vind je een uitgebreidere uitleg van de programma’s en de mogelijkheid om je per programma aan te melden.

Online carrièreswitch-informatieavond op maandag 27 november 2023

Speelt de gedachte om een carrièreswitch te maken naar het onderwijs door jouw hoofd? En ben jij je aan het oriënteren wat zo’n switch voor jou dan inhoudt? Welke opleiding moet je bijvoorbeeld volgen, wat zijn de kosten in tijd en geld en gaat deze switch jou echt gelukkig maken? Dan is onze online Carrièreswitch-informatieavond op maandag 27 november iets voor jou!

  Oriëntatieprogramma ‘Zin in lesgeven’ op 14, 15 en 16 februari 2024 in regio Zwolle

  Wil jij onderzoeken of jij past in de rol van leraar? Volg dan het oriëntatieprogramma van Hatseklas op 14, 15 en 16 februari 2024 in de omgeving van Zwolle. Tijdens deze driedaagse training onderzoek jij geheel vrijblijvend op een laagdrempelige en praktische manier of het voor de klas staan bij jou past.

  Lees hier meer over het driedaagse oriëntatieprogramma. 
   Training: herintreder in het basisonderwijs

   Ben jij recentelijk weer gestart als herintreder in het basisonderwijs of heb jij je onderwijsbevoegdheid en kriebelt het om weer voor de groep te staan? Dan is de training ‘herintreder in het basisonderwijs’ een mooie kans om grip te krijgen op de hedendaagse uitdagingen van het basisonderwijs.

   Lees hier meer over de training ‘herintreder in het basisonderwijs’. 
    Wil je meer weten? Ga in gesprek met onze instroommakelaars

    Graag gaan we (telefonisch) met je in gesprek om een geschikte opleidingsroute te vinden en te sparren over jouw wensen en ideeën!

    Maak een afspraak