Ben jij recentelijk weer gestart als herintreder in het basisonderwijs of heb jij je onderwijsbevoegdheid en kriebelt het om weer voor de groep te staan? Dan is de training ‘herintreder in het basisonderwijs’ een mooie kans om grip te krijgen op de hedendaagse uitdagingen van het basisonderwijs.

Terugkeren in het primaire onderwijs

Het onderwijs is volop in ontwikkeling. In jouw afwezigheid heeft het basisonderwijs dan ook niet stilgestaan. Toch is het fijn om goed voorbereid, bij de tijd en zelfverzekerd weer terug te keren in het basisonderwijs. Wij helpen jou daar graag bij!

Herintrederstraject

Hatseklas biedt vanuit de Regionale Aanpak Personeelstekort (RAP) regio Zwolle e.o. een kosteloos, maar intensief herintrederstraject aan (start oktober ’23).

In 14 bijeenkomsten verspreid over het schooljaar leer je in dit traject de hedendaagse kneepjes van het basisonderwijs. Denk hierbij aan groepsdynamiek, de nieuwste didactische werkvormen en leerlingvolgsystemen. Uiteraard wordt er ook stilgestaan bij pedagogiek, taal, rekenen, kunst en wereldoriëntatie en neem je regelmatig deel aan intervisie bijeenkomsten.

Het programma kenmerkt zich door ruimte te bieden aan jouw persoonlijke vragen uitdagingen: dus, volop ruimte voor maatwerk!

Meer informatie en aanmelden

De cursus start in oktober 2023. De bijeenkomsten vinden verdeeld over het schooljaar plaats op dinsdagen van 16:00 uur tot 19.30 uur (inclusief diner) op de Hogeschool KPZ in Zwolle. Voor vragen over de herintrederstraining kun je terecht bij info@hatseklas.nl. Aanmelden voor het herintrederstraject kan via onderstaande link.

Aanmelden

In het kort:

Activiteit: Training: Herintreder in het basisonderwijs
Data: Start oktober 2023 op de dinsdag (data wordt nader gecommuniceerd)
Tijd: 16:00 tot 19:30 uur
Locatie: Hogeschool KPZ, Ten Oeverstraat 68 te Zwolle
Kosten: De kosten worden vergoed vanuit de subsidie ‘Regionale Aanpak Personeelstekort Onderwijs’.
Inclusief: Het programma is inclusief diner.

carriereswitch onderwijs