Speelt de gedachte om een carrièreswitch te maken naar het onderwijs (po, vo of mbo) door jouw hoofd? En ben jij je aan het oriënteren wat zo’n switch voor jou dan inhoudt? Welke opleiding moet je bijvoorbeeld volgen, wat zijn de kosten in tijd en geld en gaat deze switch jou echt gelukkig maken? Dan is onze online informatieavond ‘Heb jij talent als docent?’ op maandag 27 mei iets voor jou!

Is een overstap naar het onderwijs iets voor jou?

Deze avond kun je online – dus vanuit huis – aansluiten en bijgepraat worden over wat het docentschap inhoudt, welke mogelijkheden er zijn voor ‘switchers’ en welke stappen daarvoor gezet moeten worden. Ook zullen er ervaringsverhalen van twee overstappers gedeeld worden en is er ruimte voor het stellen van vragen aan onze instroommakelaar Annewieke Stoel.

De avond gaat zowel in op het werken in het primair onderwijs, het voortgezet- en beroepsonderwijs.

Aanmelden voor de informatieavond

Meld je hieronder aan voor de online informatieavond ‘Heb jij talent als docent?’ op maandag 27 mei 2024 van 19:30 tot 20:30 uur. In de week voor de informatieavond ontvang je per mail een link waarmee je de bijeenkomst online kan bijwonen. Voor vragen kun je contact opnemen met instroommakelaar Annewieke Stoel via info@hatseklas.nl.

Aanmelden

In het kort:

Activiteit: Online informatieavond ‘Heb jij talent als docent?’
Data: 27 mei 2024
Tijd: 19:30 tot 20:30 uur
Locatie: Online
Kosten: Geen

Docent mbo