Coach voor schooldirecteuren

Wij bieden aan startende schoolleiders een kosteloos coachingstraject (vergoed door de RAP*) aan met Eef Wegerif. Eef werkt al meer dan 40 jaar in het onderwijs als leraar en directeur en wil nu zijn kennis en ervaring inzetten om startende schooldirecteuren te ondersteunen.

Ondersteuning voor schoolleiders

Dus loop jij klem met de aansturing van het team, ervaar je te veel werkdruk, duizelen de cijfers voor je ogen als je de financiën doet, wil je leren omgaan met weerstand en/of heb je moeite met het schrijven en doorvoeren van beleid? Neem dan contact op met onze coach Eef Wegerif.

Coach schoolleider

Bekijk hier de flyer ‘Coaching voor startende schoolleiders’

 

Meer informatie

Lees meer over dit coachingstraject op deze pagina of in deze flyer. Wil je meer informatie over het begeleidingstraject of heb je een gerichte vraag waarover je wilt sparren met Eef? Je kan hem bereiken op het telefoonnummer 06 – 29 23 30 43 of via de mail: e.wegerif@planet.nl.

* Het begeleidingstraject voor startende leidinggevenden is een initiatief van de Regionale Aanpak Personeelstekort (RAP) regio Zwolle en omstreken. De RAP werkt op verschillende niveaus aan het terugdringen van het personeelstekort in het onderwijs.

Eef Wegerif

Ben jij een startende schoolleider? Ga in gesprek met onze coach Eef Wegerif!

Door een individueel begeleidingstraject helpt Eef jou om te doorgronden waar je als startende schoolleider tegenaan loopt, wat je zou willen veranderen en hoe je dat kan bereiken.

E-mail Eef