Speelt de gedachte om een carrièreswitch te maken naar het onderwijs door jouw hoofd? En ben jij je aan het oriënteren wat zo’n switch voor jou dan inhoudt? Welke opleiding moet je bijvoorbeeld volgen, wat zijn de kosten in tijd en geld en gaat deze switch jou echt gelukkig maken? Dan is onze online Carrièreswitch-avond op woensdag 22 maart iets voor jou!

Is een overstap naar het onderwijs iets voor jou?

Deze avond kun je online – dus vanuit huis – aansluiten en bijgepraat worden over wat het docentschap inhoudt, welke mogelijkheden er zijn voor carrièreswitchers en welke stappen daarvoor gezet moeten worden. Ook zullen er ervaringsverhalen van twee ‘switchers’ gedeeld worden en is er ruimte voor het stellen van vragen aan onze instroommakelaar Annewieke Stoel.

De avond gaat zowel in op het werken in het primair onderwijs, het voortgezet- en beroepsonderwijs.

Aanmelden voor de carrièreswitch-avond

Meld je hieronder aan voor de online carrièreswitch-avond op woensdag 22 maart 2023 van 20:00 tot 21:00 uur. Na jouw aanmelding ontvang je per mail een link waarmee je de bijeenkomst online kan bijwonen. Voor vragen kun je contact opnemen met instroommakelaar Annewieke Stoel via info@hatseklas.nl.

Aanmelden

In het kort:

Activiteit: Online Carrièreswitch-avond
Data: 22 maart 2023
Tijd: 20:00 tot 21:00 uur
Locatie: Online
Kosten: Geen

Uitleg leerling