Ben jij weer gestart als herintreder in het basisonderwijs of heb jij je onderwijsbevoegdheid en kriebelt het om weer voor de groep te staan? Dan is onze online informatiebijeenkomst ‘herintreder in het basisonderwijs’ een mooie gelegenheid om meer handvatten te krijgen, je te oriënteren en vragen te stellen. We zien je graag op dinsdag 27 juni van 16:00 tot 17:00 uur.

Het onderwijs is volop in ontwikkeling. In jouw afwezigheid heeft het basisonderwijs dan ook niet stilgestaan. Toch is het fijn om goed voorbereid, bij de tijd en zelfverzekerd weer terug te keren in het basisonderwijs. Wij helpen jou daar graag bij! Tijdens onze online informatiebijeenkomst vertellen wij meer over ons herintrederstraject (zie onderstaand), licht een herintreder haar persoonlijke ervaringsverhaal toe en is er ruimte voor het stellen van vragen.

Herintrederstraject

Hatseklas biedt vanuit de Regionale Aanpak Personeelstekort (RAP) regio Zwolle e.o. een kosteloos, maar intensief herintrederstraject aan (start in najaar ’23). In 14 bijeenkomsten verspreid over het schooljaar leer je in dit traject de hedendaagse kneepjes van het basisonderwijs. Denk hierbij aan groepsdynamiek, de nieuwste didactische werkvormen en leerlingvolgsystemen. Uiteraard wordt er ook stilgestaan bij pedagogiek, taal, rekenen, kunst en wereldoriëntatie. Het herintrederstraject biedt veel ruimte voor maatwerk.

Tijdens de online informatiebijeenkomst wordt het herintrederstraject verder toegelicht. Mocht je deze bijeenkomst niet kunnen bijwonen, voel je dan vrij om voor meer informatie contact op te nemen met Joke van der Heide-Vos via jcvos@meandercollege.nl.

Aanmelden

Meld je m.b.v. onderstaande link aan voor de online informatiebijeenkomst ‘herintreder in het basisonderwijs’ op dinsdag 27 juni 2023 van 16:00 tot 17:00 uur. Na jouw aanmelding ontvang je per mail een link waarmee je de bijeenkomst online kan bijwonen.

Aanmelden

Wil je eens persoonlijk sparren over jouw toekomst als herintreder in het basisonderwijs? Plan dan een (telefonisch) contactmoment in met een van onze instroommakelaars via deze link.

In het kort

Activiteit: Informatiebijeenkomst ‘herintreder in het basisonderwijs’
Datum: 27 juni 2023
Tijd: 16:00 tot 17:00 uur
Locatie: Online
Kosten: Geen