Let op: wij zijn bezig met nieuwe data voor Zin in Lesgeven, deze vinden plaats na de zomervakantie. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, laat dan je gegevens achter via het aanmeldformulier.

Wil jij onderzoeken of jij past in de rol van leraar? Volg dan het oriëntatieprogramma van Hatseklas in het najaar van 2024 (omgeving van Zwolle). Tijdens deze driedaagse training onderzoek jij geheel vrijblijvend op een laagdrempelige en praktische manier of het voor de klas staan bij jou past.

Ben ik geschikt als leraar?

Deze vraag ga jij samen met (een van) de trainers van Zin in Lesgeven in het driedaagse programma beantwoorden. Zo behandelen zij onder meer het primaire proces van lesgeven, wat de taken van een docent zijn en hoe je omgaat met leerlingen. Uiteraard moet elke deelnemer ook een les voorbereiden en geven.

Onze instroommakelaar Annewieke Stoel zal ook deels aanwezig zijn bij de training. Zij denkt op persoonlijk niveau mee tijdens de trainingen en is tijdens en na de training ook beschikbaar om te sparren over jouw carrièremogelijkheden binnen het onderwijs.

Na de driedaagse training zal er een adviesgesprek plaatsvinden. Hierin blikt de trainer met jou terug op het oriëntatieprogramma en jouw rol als potentiële docent.

Aanmelden Oriëntatieprogramma ‘Zin in lesgeven’

Geïnteresseerd in het oriëntatie programma? Mail naar onze instroommakelaars via info@hatseklas.nl. Zodra de inschrijvingen geopend zijn neemt zij contact met je op.

In hetkort:

Activiteit: Oriëntatieprogramma ‘Zin in lesgeven’
Data: najaar 2024 (Let op: je moet alle drie dagen aanwezig zijn)
Tijd: 09:00 tot 18:00 uur
Locatie: In de omgeving van Zwolle (exacte locatie wordt later gedeeld)
Deelnemers: Per programma nemen er maximaal 20 mensen deel
Kosten: De kosten zijn € 960,- en worden vergoed vanuit de subsidie ‘Regionale Aanpak Personeelstekort Onderwijs’.
Inclusief: Het programma is inclusief koffie en thee. Lunch moet zelf meegebracht worden.

carriereswitch onderwijs