Heb jij de ambitie om directeur binnen het primair onderwijs te worden? Doorgroeien binnen het onderwijs of een carrièreswitch náár het onderwijs, het is beide mogelijk. Hatseklas helpt bij het vinden van de juiste route om deze ambitie waar te maken.

Kom naar de online voorlichtingsbijeenkomst op donderdag 19 mei van 20.00 tot 21.00 uur en ontdek de mogelijkheden. Wij zitten klaar om alles te vertellen over de verschillende opleidingsroutes, om ervaringsverhalen van directeuren in het primair onderwijs te delen en vragen te beantwoorden.

Lees alvast een ervaringsverhaal. Harmjan Vedder, voormalig politiek adviseur van de minister van Basis-en Voortgezet Onderwijs en Media Arie Slob, was jaren werkzaam op en rond het Binnenhof. Tot hij de stap nam om daadwerkelijk ín het onderwijs te werken. Harmjan werkt nu met veel plezier als directeur op twee basisscholen.

Aanmelden
Aanmelden kan via de onderstaande button. Kun je niet? Bij interesse kun je altijd contact opnemen met onze instroommakelaar Annewieke Stoel via info@hatseklas.nl of door een afspraak te maken.

Aanmelden