Werken in het onderwijs? Dit is je kans!
Steeds meer basisscholen lopen aan tegen het feit dat er vanwege de npo-gelden en de stijging van coronabesmettingen er geen invalleerkrachten meer beschikbaar zijn. Dat is op zich goed nieuws, want dit betekent dat invallers een vaste plek krijgen. Echter, wanneer er nu een leerkracht gevonden moet worden vanwege uitval, ziekte of corona dan is dat een hele puzzel. Hoe zorgen we ervoor dat we nu én over enkele jaren voldoende onderwijsprofessionals hebben?

Het oriëntatieprogramma
In juni organiseert Hatseklas weer een editie van ‘Zin in lesgeven’. Een oriëntatieprogramma voor iedereen die graag het onderwijs in wil, waarbij je in drie dagen tijd antwoord krijgt op de vragen: Word ik er gelukkig van? En heb ik het in mij? Het programma laat potentiële carrièreswitchers en hybride professionals kennismaken met de ins en outs van het docentschap. Op deze manier kunnen zij erachter komen of dit mooie beroep bij hen past.

Aanmelden
Goed nieuws! Er zijn drie plekken vrijgekomen. Als je je snel opgeeft kun je alsnog meedoen met deze lichting. De voorwaarde is wel dat je alle drie de dagen aanwezig kan zijn van 08.30 tot 17.30 uur in Zwolle. Meld je hieronder aan voor 27, 28 en 29 juni 2022. Bij vragen kun je onze instroommakelaar Annewieke Stoel mailen via info@hatseklas.nl.

Aanmelden