Let op: deze online informatieavond is geannuleerd. Je kunt je niet meer aanmelden. Vragen? Mail dan naar info@hatseklas.nl

Ben jij een leidinggevende buiten het onderwijs en overweeg je om schoolleider te worden? Sluit dan aan bij onze online informatieavond ‘van leidinggevende naar basisschooldirecteur’. Deze bijeenkomst op woensdag 14 juni 2023 van 20:00 tot 21:00 uur helpt bij jouw oriëntatie van een carrièreswitch naar het onderwijs.

Het primaire onderwijs is continu op zoek naar leidinggevende talenten die met hun vaardigheden en kennis stevig en dynamisch leiderschap kunnen bieden aan een basisschool. Ben jij de persoon die momenteel een team en/of afdeling aanstuurt en toe is aan een nieuwe uitdaging als schoolleider? Dan biedt onze informatieavond ‘van leidinggevende naar basisschooldirecteur’ een mooie basis voor jouw oriëntatietraject!

Programma

Tijdens de online informatieavond leggen we kort en krachtig uit wat een mogelijke carrièreswitch naar basisschooldirecteur inhoudt en welke vaardigheden jij moete bezitten om een school(team) aan te sturen en te ontwikkelen. Daarnaast deelt een basisschooldirecteur zijn ervaring over de overstap van een leidinggevende functie naar schoolleider. Tot slot schuift onze instroommakelaar Annewieke Stoel aan om de mogelijke studietrajecten toe te lichten.

Subsidie zij-instromende schoolleiders

De overheid heeft een subsidie beschikbaar gesteld om leidinggevende carriereswitchers naar het onderwijs te ondersteunen. Lees hier meer over deze subsidieregeling.

Aanmelden

Meld je hieronder aan voor de online informatieavond ‘van leidinggevende naar basisschooldirecteur’ op woensdag 14 juni 2023 van 20:00 tot 21:00 uur. Na jouw aanmelding ontvang je per mail een link waarmee je de bijeenkomst online kan bijwonen.

Voor vragen kun je contact opnemen met instroommakelaar Annewieke Stoel via info@hatseklas.nl.

Let op: deze online informatieavond is geannuleerd. Je kunt je niet meer aanmelden. Vragen? Mail dan naar info@hatseklas.nl

In het kort:

Activiteit: Informatieavond ‘van leidinggevende naar basisschooldirecteur’
Datum: 14 juni 2023
Tijd: 20:00 tot 21:00 uur
Locatie: Online
Kosten: Geen

 

 

basisschool directeur